Cursus Braziliaans Portugees Amsterdam

Team

Laís Lim | lais@tupiniquim.nl
Heeft een bachelor Management van de Universiteit van Bahia (Brazilië, 2006). Ze heeft vier jaar voor internationale bedrijven gewerkt en heeft gedurende een jaar Engels onderwezen in Brazilië. Laís heeft Engels gestudeerd in de VS, Frans in België en Spaans. 

Alan Guedes | alan@tupiniquim.nl
Heeft een bachelor Management van de Universiteit van São Paulo (Brazilië, 2002) en een master Development Studies van de UvA (Nederland, 2007). Hij werkt sinds tien jaar op het gebied van ontwikkeling, doceerde twee jaar Engels in Brazilië en Portugees in Colombia en de VS. Alan heeft lange tijd talen gestudeerd in verschillende landen, waaronder Marokko (Frans), Spanje en Colombia (Spaans), Nederland (Nederlands) en de VS (Engels).


Mila van Westerop-Costa | mila@tupiniquim.nl
Heeft een bachelor in moderne talen van de Universiteit van Bahia (Brazilië, 2000) en een master in Applied Linguistics (toegepaste taalkunde) van de Universiteit van Reading (Engeland, 2003). In Brazilië heeft ze 13 jaar Engelse les gegeven en ze werkte ook 2 jaar als vertaler en tolker voordat ze naar Nederland verhuisde. Sindsdien werkt Mila bij een multinationaal bedrijf en  geeft ze ook deeltijd Portugese les. Mila heeft een passie voor talen en heeft Engels in de VS, Nieuw-Zeeland en Engeland, Duits in Duitsland en Nederlands in Nederland gestudeerd. Ze is momenteel bezig met het verbeteren van haar Spaanse vaardigheden.